Categorieën
Konst

Teckna abonnemang

Vill du hjälpa förbättra klimatet? Skicka oss en mejl med följande meddelandet: ‘Ja, jag vill teckna abonnemang’. Då skickar vi dig en mejl med ett pdf formuläret, samma som texten nedan. Du kan skriva ut, fylla i, och fotografera pdf formuläret. Skicka bilden tillbaka till oss.

klimatkompaniet@gmail.com

Du kan också mejla oss all information, samma som nedan.

Har vi fått mejlen? Då bekommer du en bekräftelse och fakturan.

Klimat Kompaniet UF

Formulär Abonnemang 2023

Hej! Tack för att du aktivt hjälper till att bekämpa den globala uppvärmingen!

Ja, jag vill teckna abonnemang.

O Vårabonnemang perenner 250kr (1 Buddleya Fjärilbuske, 1 Korona jordgubb, 1 Ananasa jordgubb)

O Höstabonnemang fruktträd 500kr (1 Äpple eller Päron fruktträd 80-120 cm)

O Årsabonnemang 750kr (Alla växter som ingår i vår och höst och en kryddväxt extra)

Namn ———————————————————————————Adress ———————————————————————————Postnummer och Ort ———————————————————————————Telefonnummer ———————————————————————————Mejladress ———————————————————————————Namnteckning ———————————————————————————klimatkompaniet@gmail.com

O Balkong O Trädgård

Villkor 2022/2023

Om de i abonnemanget nämnda växterna inte är tillgängliga kan vi ersätta dem med en jämförbar växt. Vårabonnemang betalas innan januari och levereras i april. Höstabonnemang betalas innan juli och levereras i oktober. Årsabonnemang betalas innan januari och levereras i april och i oktober.Uppsägning innan 1 december 2023 (nästa vårabonnemang 2024). Uppsägning innan 1 april 2023 (nästa höstabonnemang 2024). Uppsägning innan 1 december 2023 (nästa årsabonnemang 2024). Vi levererar friska ock sunda växter som kräver vatten, sol, jord och skötsel. Eftersom att vi inte har koll på det efter leveransen, kan vi inte ge garanti på växterna. Vid oförutsedda omständigheter förbehåller vi oss alltid rätten att avbryta leveransen och återbetala prenumerationsavgiften.